Centrale Verwarming

We willen het allemaal lekker warm in huis hebben, maar het liefst betaalbaar, comfortabel en met respect voor het milieu. Dries Cloet heeft oplossingen op ieders maat om aan al die behoeftes te voldoen.

Gasverwarming

Naast de tradiationele gasketels (HR+) wordt er steeds meer geöpteerd voor de condensatieketel op gas (HR-TOP). Vandaag de dag is de condenserende gasketel het meest geplaatste verwarmingstoestel. Men heeft de keuze tussen compacte wandtoestellen maar ook vloerketels. Gasketels zijn in laag- en hoog vermogen te verkrijgen, met of zonder warmwaterproductie. Het onderhoud van een gasketel is wettelijk verplicht om de twee jaar. Vervang je oude stookketel door een gascondensatieketel en bespaar tot 40% energie!

Mazoutverwarming.

Ook bij mazoutverwarming wordt meer en meer gekozen voor de zuinige condensatietechnologie. Door verstrenging van de milieu- en energiewetgeving kunnen nieuwe traditionele mazoutketels enkel tot eind 2015 geplaatst worden. Vanaf 2016 zal het verplicht zijn om bij een nieuwe installatie een condenserende mazoutketel te plaatsen. Het onderhoud van een mazoutketel is jaarlijks verplicht. Vervang je oude mazoutketel door een condenserend toestel en bespaar tot 40% energie!

Vloerverwarming of Radiatoren.

Zowel gasverwarming als mazoutverwarming laten de keuze open om voor vloerverwarming of om voor radiatoren te opteren. Er wordt vaak gekozen voor een combinatie van beide. Bijvoorbeeld vloerverwarming in de bewoonde ruimtes en radiatoren in de slaapkamers.

Verwarming

  • Wandketel