top of page
Badkamerrenovatie Dries Cloet

BADKAMERRENOVATIE

Badkamer renoveren? Maak snel een afspraak bij Dries Cloet!

Moderne badkamer renovaties en zonneboilers

check

Badkamers van a tot z

Bij Dries Cloet kan u terecht voor al uw sanitaire installaties. Heeft uw badkamer dringend nood aan een degelijke renovatie? Is uw sanitaire installatie toe aan een moderne vernieuwing? Wij gaan graag met u in gesprek om alle details te bespreken en uw nieuwe badkamer perfect te plannen, van a tot z. Daarnaast voeren wij ook de installatie van zonneboilers uit: goed voor het milieu en voor uw portemonnee. U hebt tal van opties voor uw nieuwe badkamer.

check

Sierradiator

De perfecte mix tussen schoonheid en effectiviteit. Een sierradiator zorgt tegelijkertijd voor een gezellige warmte én een prachtige decoratieve toets voor uw badkamer.

check

Wastafels en badkamermeubels

Wij bieden een brede keuze aan moderne wastafels en badkamermeubels om uw nieuwe badkamer te laten schitteren. Dubbele wastafels, opbouwwastafels, inbouwkranen, er is voor elk wat wils.

check

Bad en douche

‘s Avonds rustig ontspannen in een modern en comfortabel bad. ’s Ochtends wakker worden onder een prachtige, splinternieuwe inloopdouche. Ook daar helpen wij u graag mee verder. Ook douches aangepast aan de noden van personen met een beperking hebben wij in ons aanbod.

Neem snel contact met ons op voor uw nieuwe badkamer!

bottom of page