top of page
warmtepomp & zonneboiler Dries Cloet

WARMTEPOMPEN & ZONNE-ENERGIE

Interesse voor een warmtepomp of zonneboiler? Contacteer Dries Cloet vandaag nog!

Warmtepompen en zonneboilers omdat energiezuinige warmtetechnieken steeds belangrijker zijn

Erkend installateur elco warmtepompen en zonneboilers

Bent u begaan met het milieu en volgt u de evolutie van de duurzame verwarmingstechnieken op de voet? Dan zit u goed bij Dries Cloet want wij hechten er evenveel belang aan. Wij zijn er ons steeds meer in gaan verdiepen en vervolmaken en zijn uw erkend installateur van elco warmtepompen en zonneboilers voor nieuwbouw en renovatie.

Elco Dries Cloet
warmtepomp Dries Cloet

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Een warmtepomp is een energiezuinige oplossing omdat wordt gebruikgemaakt van de natuurlijke omgevingswarmte. Wij plaatsen verschillende types van warmtepompen.

Een geothermische of bodem-waterwarmtepomp haalt zijn energie uit de aardwarmte. Het water in de buizen wordt verwarmd door een verticale boring op grote diepte of door de plaatsing van een horizontaal bodemcaptatienet onder het grondoppervlak. Een lucht-luchtwarmtepomp haalt de warme lucht van buiten naar binnen en kan omgekeerd voor verkoeling zorgen als ze de warme binnenlucht weer naar buiten jaagt. Bij een lucht-waterwarmtepomp wordt het water verwarmd door de buitenlucht. Ze kunnen gecombineerd worden met radiatoren en vloerverwarming en sommige kunnen eveneens koelen.

 

Als u de plaatsing van een warmtepomp overweegt, dan kunnen wij u bij Dries Cloet met kennis van zaken adviseren welk systeem voor u de beste keuze is.

Voordelen van een warmtepomp

Warmtepompen zijn in elk geval een verstandige keuze vanuit ecologisch en financieel standpunt. Enkele voordelen op een rijtje.

  • Toepasbaar bij nieuwbouw en verbouwing

  • Te combineren met elke verwarmingsinstallatie

  • Geschikt voor verwarming en koeling

  • Goede return door laag verbruik en hoog rendement

  • Lange levensduur (> 20 jaar)

  • Ecologisch want lage CO2-emissie

  • Warmtepompen zijn compact.

  • Uw dak wordt niet ontsierd door een schoorsteen.

Bent u gewonnen voor de installatie van een warmtepomp of een zonneboiler? Vraag dan uw gratis offerte aan!

Goedkoper sanitair warmwater dankzij een zonneboiler

Een zonneboiler is een van de populairste manieren om warm water te verkrijgen op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier. Tijdens de zomermaanden betaalt u zelfs niets om uw sanitair water te verwarmen. 

Over het algemeen kan een zonneboiler voor een besparing op uw energiekosten zorgen tot wel 60%. Als kers op de taart komt u daarnaast ook nog eens in aanmerking voor een overheidssubsidie,- als u de zonneboiler laat installeren door een erkende installateur zoals Dries Cloet. Alleen maar voordelen, dus!

bottom of page