top of page
Centrale verwarming Dries Cloet

CENTRALE VERWARMING

Gratis offerte voor uw verwarming? Aarzel niet om ons te contacteren.

Dries Cloet, uw specialist in verwarming op gas en mazout – ook vloerverwarming!

check

Geniet van een brede waaier aan keuzes voor uw verwarming

Wanneer we de verwarming weer eens aanzetten, nemen velen die luxe soms voor lief. Bij Dries Cloet waarderen wij dat echter volledig. Daarom zorgen wij uitsluitend voor producten en installaties van uitstekende kwaliteit, voor verwarmingsinstallaties waarop u altijd kunt vertrouwen. 

Omdat niet iedereen dezelfde wensen en behoeften heeft, bieden wij u een ruime keuze aan centrale verwarmingsinstallaties. Samen vinden we de installatie die perfect bij u past.

check

Warmtepomp: efficiënte verwarming!

Gebruik maken van hernieuwbare energie om uw woning te verwarmen? Dat kan met een warmtepomp. Deze efficiënte verwarmingstechnologie gebruikt warmte uit de omgeving – zoals bijvoorbeeld de lucht of de bodem – en slaagt die op in een opvangbuffer. Deze warmte kan dan gebruikt worden om uw woning op te warmen.

Dries Cloet is selecto dealer voor elco

elco
check

Traditionele en gascondensatieketels? Of liever mazoutverwarming?

Voor zowel de traditionele (HR+) gasketels als de nieuwere condensatieketels op gas (HR-TOP) kan u bij Dries Cloet terecht. Volledig aangepast aan uw wensen.

Wandtoestellen of vloerketels? Laag- of hoogvermogen? Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Die leggen wij dan ook met plezier uit. Daarnaast kan u bij ons terecht voor het wettelijk verplichte nazicht van uw gasketel. Ook voor de installatie van verwarmingssystemen op stookolie staat Dries Cloet voor u klaar, inclusief het verplichte onderhoud en keuring!

check

Onderhoud en herstelling van uw cv-installatie

De installatie van uw systemen is een investering. Deze investering regelmatig onderhouden is dan ook essentieel om uw besparingen te maximaliseren en de levensduur van uw installatie te verlengen. Daarnaast is het zelfs wettelijk verplicht om cv-ketels op aardgas elke 2 jaar te laten nazien. Ketels op stookolie moeten zelfs elk jaar gekeurd worden. 

Als erkende technicus van gasvormige en vloeibare brandstoffen kan u voor alle herstellingen en onderhoudsbeurten bij ons terecht. Zowel voor nieuwe als bestaande installaties. Voor dringende herstellingen staan wij klaar om u uit de nood te helpen.

Contacteer ons voor meer informatie en bespaar heel wat energie met een kwaliteitsinstallatie van Dries Cloet!

bottom of page